Postanite korisnik

  1. Homepage
  2. Postanite korisnik

Postanite korisnik

 

Pozivamo vas da se registrujete i postanete naš korisnik, potpuno besplatno, predstavite vašu ordinaciju, hotel, spa centar, lečičište… predstavite se potencijalnim pacijentima širom Evrope.

Na našem sajtu dobijate kopletnu reklamu, potpuno besplanto, na više jezika, srpski, engleski, kineski, ruski, turski. Dobijate besplatno i google reklame i facebook reklame.

Cilj nam je da vam omogućimo da što bolje predstavite vašu ordinaciju.

Na ovom sajtu sami unosite podatke, opis, slike i sve potrbne informacije koje su potrbne za potencijalne pacijete. Unosite cenovnik, vaš tim, mapu gde se nalazite, slike, vaš logo, detaljan opis vaših usluga. Postoji i online zakazivanje, pacijenti vas mogu kontaktirati . Takođe možete pisati vaš blog na našem sajtu, forum gde možete odgovarati pacijentima na pitanja. Ovo je još jedan način da se približite pacijentima, klijentima.

Sve je besplatno i sam proces registracije je veoma jednostavan, potrebno je samo da kliknete na BECOME A MEMBER. Da bi se registrovali potrebni su najosnovniji podaci. Kada ih unesete dobićete mail. Posle toga krećete u ažuriranje vašeg profila.

Uvek možete da nam se obratite za pomoć, budite slobodni da nas kontaktirate.

Hvala

 

POMOĆ:   NAČIN REGISTRACIJE

EnglishFrenchGermanRussianSerbian